ميراث فرهنگي حاصل همفکري نياکان با محيط است

به گزارش ميراث‌آريا(chtn) سمينار آشنايي با ميراث‌فرهنگي و جاذبه‌هاي گردشگري استان مرکزي با همکاري دفتر امور بانوان استانداري مرکزي در تاريخ 1/7/88 با حضور 214 نفر از کارشناسان مربوط برگزار شد.

در اين مراسم رئيس سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان مرکزي ميراث مادي و معنوي اين استان را بسيار متنوع و منحصر بفرد دانست و آن را حاصل همفکري نياکان و سازش با محيط ذکر کرد.

محمدحسين فرمهيني فراهاني گفت: ميراث مادي شامل ابنيه، آثار، اشيا و ميراث معنوي شامل آداب و رسوم، ارتباطات، قصه‌ها و مثل‌ها است و وظيفه هر انساني پاسداشت و حفظ اين رسالت عظيم است.

وي افزود: تفاوت ميراث‌فرهنگي با موضوعات ديگر اين است که متعلق به تمامي انسان‌ها است و حفظ اين ميراث عظيم بر دوش فردفرد بشر است.

رئيس سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان مرکزي با اشاره به ويژگي‌هاي تاريخي، طبيعي و برخورداري از جاذبه‌هاي گردشگري استان، آن را يکي از منحصر بفردترين استان‌هاي کشور بر شمرد.

همچنين در اين مراسم فضلي کارشناس‌ارشد باستان‌شناسي استان گفت: ميراث فرهنگي در واقع سمبل تمام رنج‌ها، کوشش‌ها، همياري‌ها و تفکرات نياکان گذشته است که ريشه در خاک اين سرزمين دارد.

وي به تاريخ چند هزار ساله ايران اشاره کرده و سپس با نمايش عکس‌هاي مسجد جامع ساوه به عنوان يکي از مساجد مطرح و ارزشمند به بيان تاريخ، معماري و تزئينات آن پرداخت.

در اين مراسم رضواني معاون گردشگري استان مرکزي نيز گفت: پيش از اين استان مرکزي جايگاهي از نظر گردشگري نداشت، ولي با حرکت‌هاي انجام شده در سال‌هاي اخير به عنوان يکي از استان‌هاي مطرح در حوزه گردشگري معرفي شده است.

وي با بيان اينکه امروزه تمام فعاليت‌ها اعم از کشاورزي و اقتصادي و ... بسوي گردشگري است، گفت: گردشگري موجب بالا رفتن بهره‌وري، گردش مالي و اشتغال‌زايي مي‌شود.

رضواني ضمن تشريح پتانسيل‌هاي گردشگري استان به ميراث مذهبي استان مرکزي به عنوان شاخص‌ترين پتانسيل گردشگري استان ياد کرد که بايد مورد توجه قرار گيرد./115

انتهای پیام/

کد خبر 1388070412